Etiketter på rulle eller i låda

Etiketter på rulle

För att välja rätt typ av etikett på rulle till din etikettskrivare, välj storlek på bobin/kärnan/innerhylsan på rullen så den passar i skrivaren. Etiketter på rulle finns i olika storlekar för att passa olika etikettskrivare. FanFold-Falsat format passar alla skrivare som har öppning baktill för etikettbanan. FanFold är ett alternativ till etiketter på rulle för företag som har mindre skrivare och vill skriva ut längre klisteretiketter tex adressetiketter och transportetiketter.

Klisteretiketter

Etiketter finns med flera typer av material och kan fås med olika typer av lim/adhesiv beroende på användningsområde, om inget annat anges är etiketterna försedda med ett permanent lim som fäster på de flesta material som papper och plast. Vill man ha en etikett som kan tas bort enkelt ska man välja en etikett med avtagbart lim. Vissa typer av material och underlag som etiketterna ska fästas på kräver special lim för att ge en god vidhäftning.

Etiketter måttsätts med bredd x längd enligt bilden

Hittar du inte den etikettstorlek du söker eller det etikettmaterial du behöver, kontakta oss så hjälper vi dig hitta det du har behov av.

© 2009-2017 Applied Logistics Sweden AB.