Datafångst, autoid och märkning.

Vänligen välj kategori nedan

Streckkodsläsare från flera tillverkare finner du under kategorin streckkodsläsare i menyn till vänster. Söker du en streckkodsläsare, välj först Streckkodsläsare, fortsätt därefter med att välja en tillverkare av streckkodsläsare. I den lista med streckkodsläsare (scanners) som visas kan du bläddra och välja den modell som passar dig. Önskar du mer information om en specifik streckkodsläsare så välj knappen ”Läs mer”. Här får du mer information och även ladda ner produktdatablad och bruksanvisningar.

Etikettskrivare från flera ledande tillverkare av etikettskrivare finner du under kategorin etikettskrivare till vänster. Välj först Etikettskrivare, fortsätt därefter med att välja en tillverkare av etikettskrivare. I den lista med etikettskrivare (labelprinters) som visas finner du en kortfattad information om varje modell. Önskar du mer information om en specifik etikettskrivare eller söker information om vilka etiketter som passar till en specifik modell av etikettskrivare så välj knappen ”Läs mer”. Här får du mer information och finner även länkar till var du finner etiketter och färgband som passar i den aktuella etikettskrivaren.

Etiketter i ett stort antal storlekar som passar till etikettskrivarna finner du under kategorin etiketter. Här kan du välja storlek på etikettrullen och etikettmaterial ( DirektTermo eller TermoTransfer ) för att finna etikettrulle som passar din etikettskrivare och dina behov.

Handdatorer från flera ledande tillverkare av ruggade handdatorer för industri och handel finner du under kategorin handdatorer till vänster. Välj först Handdatorer, fortsätt därefter med att välja en tillverkare av handdatorer. I den lista med handdatorer (PDA:er) som visas finner du en kortfattad information om varje modell. Önskar du mer information om en specifik handdator så välj knappen ”Läs mer”. Här finner du ytterligare information om handdatorn du är intresserad av såsom produktdatablad och bruksanvisningar.

© 2009-2017 Applied Logistics Sweden AB.